üye ol Şifre Hatırlat
Kahramanmaraş MADO Akdeniz MTAL, Bölge Birincisi Oldu!
Kahramanmaraş MADO Akdeniz MTAL, Bölge Birincisi Oldu!
Büyükşehir İlçeler ve Kırsalda Karla Mücadelesini Sürdürüyor
Büyükşehir İlçeler ve Kırsalda Karla Mücadelesini Sürdürüyor
El Emeğinden Ekonomiye; Kadınların Gücü Bu Festivalde
El Emeğinden Ekonomiye; Kadınların Gücü Bu Festivalde
Saliha Erdim, “Aile Olabilme” Üzerine Konuşacak
Saliha Erdim, “Aile Olabilme” Üzerine Konuşacak
takvim 30.01.2025 Persembe 11:05
kategoriler GÜNCEL
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 1244 Defa Okunmuştur
facebook twitter
SİZİ ADAM EDERDİM AMA ÇOKTAN KÖPEĞİM OLMUŞSUNUZ
yazı küçükyazı büyük

Ben sizi adam yerine koyuyorum ama siz yerinizi beğenmiyorsunuz…


 

Bugünkü köşe yazıma acı bir haberle başlıyorum Kahramanmaraş’ın yakından tanıdığı gönül adamı, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı değerli Abimiz, Büyüğümüz Resul Arslanhan’ı dün toprağa verdik, Allah mekânını cennet ve kabrini nurlar içinde yapsın yakınlarına ve ailesine allahım sabırlar versin.

 

Evet gelelim konumuza gelelim Şahin Medya olarak, Maraş Flaş Haber olarak 6 Şubat dedik Allahın izni ile bomba gibi geliyoruz, hiçbir sıkıntımız yok çok şükür biz ne dediysek odur, tükürdüğümüzü yalamak, geri viteste bizde yoktur bunu herkes artık bir öğrensin ben size nasıl gazetecilik yapılacağını öğreteceğim, Ben size Tehditle, Şantajla, Lokmacılıkla, Dürümcülükle, Biz Sosyal Medyacıyız bizi günlük şu kadar (TIKALAYAN) var diyenlere, ben sizi tıklatacağım sosyal medyada bekleyin.

 

Aman rahat durayım, kimseye bir şey demeyeyim, 6 Şubat bekleyeyim diyorum ama ne hassa bu memlekette biz sustukça bizi Kör, Sağar, Dilsiz sanan abdal yerine koyup meydanı boş zannedenler bir durun bakın Beni Kötü konuşturmayın, Bana Ahlaksızlık ve Terbiyesizlik yaptırmayın bir oturun oturduğunuz yerde adam olun insan olun tamam mı?

 

Bakın Tehdit ve Şantaj Böyle yapılır ben size öğreteyim, benim kimlere ne söylediğimi herkes biliyor söylememe gerek yok ayrı ayrı konuşmamada, Daire Başkanlarımıza, İl Müdürlerimize, Belediye Başkanlarımıza, İş İnsanlarımıza ve Kahramanmaraş’ta görev yapan Sivil Toplum Örgütü başkanlarımıza artık o densiz ve bilip bilmeden yapacağız haberlere dikkat edeceksiniz.

 

Özellikle ve özellikle size kim yol verirse, size kim prim verirse onlar karşılarında beni bulacaklar, öyle Sünnetçilikle, İmamlıkla, Müdürlükle yok Sosyal Medyacılık oynayarak, Evinde orasını burasını karıştırarak, Kes kopyala yapıştır yaparak, işyeri olmayan, çalışanı olmayan eline telefonu alıp ben gazeteciyim diyerek gezen ve ekmeğime mani olmaya çalışan kim varsa ve bunlara maddi ve manevi kim destek verirse 6 Şubat’tan sonra hepinizle ayrı ayrı görüşeceğiz.

 

DİP NOT:  Benim arkamdan konuşan ve çelme takmaya çalışanlardan Allah razı olsun sizler konuştukça ve oldukça ben daha güzel yerlere geliyorum konuşmaya devam edin, çünkü ( ÇİRKİNİ SEVMİŞLER, İKRAMA BİLE YARAMAMIŞ)

 

Uzun lafın kısası; Sizi adam ederim ama çoktan benim köpeğim olmuşsunuz...

 

Ben Gavur Deresinin damadıyım, Gavur deresi neresi diye merak edenler, Dostumuz, Arkadaşımız Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı, Serintepe Muhtarı; Değerli Ramazan Gürpak’ın yanına varsınlar o size anlatır.

 

HERKESE İYİ GÜNLER…


yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.