Yerel Ortaklık Protokolü imzalandı…
SaÄŸlık EÄŸitim ve Kültür DerneÄŸi BaÅŸkanı Gazi Fırtına ve BaÅŸkan Yardımcısı Åžeyh Hamit DaÄŸ, İl SaÄŸlık Müdürü Dr.M.İlker Çitil’i makamında ziyaret ederek karşılıklı olarak Yerel Ortaklık Protokolü imzaladılar.
ORTAK PROJE PROTOKOLÜ
SaÄŸlık EÄŸitim ve Kültür DerneÄŸi ile İl SaÄŸlık MüdürlüÄŸünün ortaklaÅŸa baÅŸlattığı GeniÅŸ Avrupa BirliÄŸi Projesi çerçevesinde Ülkemizle beraber Norveç, İtalya, Polonya, Slovakya ve Bulgaristan bulunuyor. Projede özellikle çocuk istismarı ve ÅŸiddetine karşı ortak bir çalışma yapılarak kılavuz olabilecek bir kitap, interaktif CD ve internet sayfası hazırlanacak. Ayrıca bu projede ortak çalışmaları deÄŸil karşılıklı tarihi ve kültürel deÄŸerleri görme ve deÄŸerlendirme fırsatı da yakalanacak.
Yapılan bu projenin ülkemize ve ÅŸehrimize faydalı olması temennisinde bulunan Dr. Çitil, bu gibi projelerde kurum olarak bize düÅŸenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Çalışmalarından dolayı dernek yönetim kurulu adına BaÅŸkan Fırtınaya teÅŸekkür etti ve her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.