üye ol Şifre Hatırlat
KARI KOCA ÖLÜ BULUNDU
KARI KOCA ÖLÜ BULUNDU
BAŞKAN KUYBU, VALİ ÜNLÜER’LE ÇOCUK YARDIM FONU HAKKINDA GÖRÜŞTÜ
BAŞKAN KUYBU, VALİ ÜNLÜER’LE ÇOCUK YARDIM FONU HAKKINDA GÖRÜŞTÜ
Başkan Toptaş’tan Turizm Haftası mesajı
Başkan Toptaş’tan Turizm Haftası mesajı
BAŞKAN AKPINAR PERSONELLERİMİZLE İÇ İÇE OLACAĞIZ
BAŞKAN AKPINAR PERSONELLERİMİZLE İÇ İÇE OLACAĞIZ
takvim 10.03.2015 Sali 05:57
kategoriler GÜNDEM
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 653 Defa Okunmuştur
facebook twitter
YGS’DE BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE GEZİSİ
yazı küçükyazı büyük

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen YGS Deneme Sınavı yapıldı...


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen YGS Deneme Sınavı yapıldı.

ÖĞRENCİLERE SINAVLI ÇANAKKALE GEZİSİ BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE GEZİSİ

Kahramanmaraş il genelinde 109 okulda yapılan sınavlara 13.300 öğrenci katıldı.Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş katıldı.

YGS Deneme Sınavına ilişkin görüşlerini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Büyükşehir Belediyesinin eğitim camiasına çok büyük hizmetleri dokunduğunu ifade ederek: “Burada Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Eğitim alanında kendilerini ziyaret ettiğimiz zaman elimiz boş dönmedik. Her zaman yanımızda oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Bu deneme sınavında da aynı şekilde. Öğrencilerimizin YGS Sınavı öncesinde böyle bir deneme sınavı yapmaları hem öğrencilerimizin motivasyonu açısından hem de öğrencilerimize tarih bilincini aşılamak maksadıyla Çanakkale Gezisi ile ödüllendirilmesi açısından çok büyük önem arz etmektedir. Ben bu bağlamda Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum.

 

İl genelinde yapılan bu deneme sınavına 109 okulumuzdan 12.200 mezun olan öğrencilerimizden de 1.100 olmak üzere 13.300 öğrencimiz katılmıştır. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli ise Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman önem verdiklerine dikkat çekerek: “Bu yıl YGS sınavına girecek öğrencilerimizi motive etmek adına böyle bir deneme sınavını İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenledik.

 

Öğrenci kardeşlerimize tarih bilincini aşılamak ve her gencimizin Çanakkale’yi mutlaka görmesi gerektiği inancıyla ödül olarak bir gezi düzenledik. Bu deneme sınavında başarılı olan okul birincisi öğrencilerimiz ve her ilçeden bir öğretmenimiz olmak üzere yaklaşık 150 kişilik bir kafileyi 20-23 Mart 2015 tarihleri arasında Çanakkale Gelibolu Yarımadası’nı gezdireceğiz.

 

Deneme sınavının gerçekleşmesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diliyorum” diye konuştu.


yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.