üye ol Şifre Hatırlat
BAŞKAN KARA RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
BAŞKAN KARA RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
BAŞKAN KUYBU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN KUYBU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN AKPINAR'DAN ÇALIŞANLARA BAYRAM HEDİYESİ
BAŞKAN AKPINAR'DAN ÇALIŞANLARA BAYRAM HEDİYESİ
DULKADİROĞLU’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
DULKADİROĞLU’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
takvim 29.03.2015 Pazar 07:07
kategoriler GÜNDEM
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 359 Defa Okunmuştur
facebook twitter
YENİ UÇAK SEFERLERİ BUGÜN BAŞLIYOR
yazı küçükyazı büyük

Kahramanmaraş / THY Kahramanmaraş – İstanbul seferini günlük ikiye çıkartı…


Türk Hava Yolları ile Kahramanmaraş’tan İstanbul’a oradan yurt dışına gitmenin artık çok kolay olduğunu haftanın her günü: İstanbul – Kahramanmaraş 06 15

İstanbul – Kahramanmaraş 20 30

Kahramanmaraş’tan İstanbul sabah saat 08 30

 

Kahramanmaraş’tan İstanbul akşam 22 55 de olduğunu ifade eden Güzel bulut Turizm yönetim kurulu başkanı Mehmet Güzel bulut: “THY bu seferi çok güzel bir sefer buna destek olmamız gerek, bilet satışları zayıf oysa görüyorum, Gaziantep ve Adana dan uçak bileti alanlar var, kendi ilimizdeki uçak seferine sahip çıkmamız gerekiyor, biraz destek,” dedi.

 

     Kahramanmaraş uçağının : dünyanın bir çok yerine giden uçak’a bağlantı verdiğini, Almanya dan binen bir kişinin İstanbul Aktarmalı Kahramanmaraş’a geldiği gibi, Kahramanmaraş’tan çantalarını gideceği yabancı ülke bagajını veren bir kişinin de gitti ülkede çantalarını aldığını çok güzel bağlantı verdiğini ifade eden Güzelbulut: “ Belki İstanbul’a bir akraba ziyareti olur, belki Sirkecide bir balık ekmek yemek olur, veya iş için gidile bilir ama sabah İstanbul’a giderek akşam geri dönüş yapılarak THY yollarına destek olunmalıdır,” dedi.

 

     Kahramanmaraş Ankara hafta da 4 gün, Pegasus İstanbul Sabiha Gökçen’e haftada üç gün seferinin devam ettiğini, Ancak Sabiha Gökçen’e de Pegasus günlük sefer yapması gerektiğini altını çizen Güzel bulut: “ Ankara Kahramanmaraş İzmir seferleri konmalı, Ankara günlük olmalı Kahramanmaraş’ta potansiyel var ancak, doluluk oranın oturması zaman alacak, biraz destek olmamız gerekiyor.

Sivil toplum kuruluşları, Belediyelerimiz THY uçuşlarına bir iki ay süre ile destek verilerse yerine oturur. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz,” diye konuştu.


yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.