üye ol Şifre Hatırlat
BAŞKAN KARA RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
BAŞKAN KARA RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
BAŞKAN KUYBU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN KUYBU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN AKPINAR'DAN ÇALIŞANLARA BAYRAM HEDİYESİ
BAŞKAN AKPINAR'DAN ÇALIŞANLARA BAYRAM HEDİYESİ
DULKADİROĞLU’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
DULKADİROĞLU’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
takvim 20.05.2016 Cuma 09:29
kategoriler EKONOMİ
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 124 Defa Okunmuştur
facebook twitter
TEKSTİLDE İKİ ÖDÜL BİRDEN
yazı küçükyazı büyük

Türk Tekstil Sanayinin önemli üreticilerinden olan KİPAŞ, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Liderleri” 2015 ödül töreninde Kahramanmaraş’a 2 ödül kazandırdı.


Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ile KİPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, Kahramanmaraş’a 2 ödül kazandırdı. Kurşun geçirmez kumaş ile teknik tekstilde ileri seviye üretim yapıldığını tüm dünyaya kanıtlarken, tekstilde en çok ihracat yapan firmada Kahramanmaraş’tan çıktı. İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Liderleri”  2015 yılı ödül töreni Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in katılımı ile gerçekleştirildi. Gecede Kipaş Holding’e bağlı olan Kipaş Mensucat ve Kipaş Pazarlamaya “En Çok İhracat Yapan Firmalar” kategorisinde ödüller verildi.

Burada bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ile KİPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, tekstil alanında yakalanan başarıyı 2023 hedefi ile entegre bir şekilde ilerlettiklerini söyledi. 

Gecede tekstil sektörünün duayenlerinden  Hanifi Öksüz, Abdulkadir Konukoğlu, Ahmed Hamdi Topbaş, Ahmet Nazif Zorlu, Atilla Alptekin, Esat Sivri, Halit Narin, Hasan Bilici adına Fatih Bilici, İbrahim Erdemoğlu, Mahmut Çalık, merhum Mustafa Kıvanç adına Zeki Kıvanç, Ömer Dinçkök, Şevket Sürek, Zekeriya Tanrıverdi'ye şükran ve onur plaketleri takdim edildi.

Öte yandan tekstilin duayenleri adlı belgeselinde ise Hanifi Öksüz, Abdülkadir Konukoğlu, Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Topbaş, Atilla Alptekin, Erol Gülen, Esat Sivri, Halit Narin, Hasan Bilici, , Mehmet Balduk, Mustafa Kıvanç, Ömer Dinçkök, Şevket Sürek ve Zekeriya Tanrıverdi, yer aldı. 


yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.