üye ol Şifre Hatırlat
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
takvim 21.05.2015 Persembe 07:31
kategoriler GÜNCEL
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 362 Defa Okunmuştur
facebook twitter
REKTÖR DEVECİ DAKİK YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
yazı küçükyazı büyük

Doğal Afet Arama Kurtarma ve İlkyardım Kulübü (DAKİK) Genel Merkez Yöneticileri Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Güneşaçarile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi...


Suriyeli ailelerin çocuklarına Türkçe ve Arapça öğretimi, sosyal destek projeleri ve yardım organizasyonları ve bir dizi ziyaret kapsamında Kahramanmaraş’ta bulunan DAKİK Kulübü Yöneticileri ve üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş DEVECİ ile kahvaltıda buluştu.

 

Kahvaltıda DAKİK hakkında katılımcılara bilgi veren Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feyzullah Tecirli, DAKİK Kulübünün 21. yüzyıl dünyasında gençliğin yeni heyecanı ve yeni Türkiye’nin kampüslerdeki sesi olacağını ifade etti.

 

Samimi bir havada gerçekleşen kahvaltıda DAKİK Bayan Komisyonu üyeleri Rektör Deveci’ye Suriyeli misafirlerimizin konakladıkları Çadırkent’e ziyaretlerinin amacı hakkında bilgiler verdi.

 

Bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci “Üniversitemiz olarak sosyal faaliyetleri önemsiyoruz ve gerçekleştirilecek yeni projelere her daim ev sahipliği yapmaktan keyif duyacağız” diye konuştu.

 

Rektör Deveci ayrıca KSÜ DAKİK Kulübünün de Türkiye’de kurulan ilk 10 kulüp arasında yer almasının kendileri için önemli bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

 

Kahvaltıda tüm katılımcıların masalarını tek tek dolaşarak bir araya gelen rektör Deveci, kendilerini Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

 

Kahvaltı sonrası rektör yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar, KSÜ Avşar Yerleşkesini tanıtan bir gezi organize ederek katılımcılara üniversite hakkında bilgiler verdi.

 


Etiketler:   kahramanmaraş   dakik   rektör   deveci    
yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.