üye ol Şifre Hatırlat
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
takvim 15.02.2024 Persembe 21:27
kategoriler GÜNCEL
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 87 Defa Okunmuştur
facebook twitter
“BU ŞEHRİN TANITIMI İÇİN SPOR OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”
yazı küçükyazı büyük

Cumhur ittifakı Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, "Bu şehrin tanıtımı için spor olmazsa olmazımızdır."


Cumhur ittifakı Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, şehrin stadyumu nu kendilerinin döneminde yapacaklarını ifade ederek Kahramanmaraş’ın stadyuma ve sportif faaliyetlerine ihtiyacı olduğunu vurguladı.

 

Kendisinin daha Önce Sağlıkspor, Belediyespor ve şehrin amatör takımlarında futbol oynadığını ve Spor’u sevdiğine dikkat çeken Av. Fırat Görgel, “Malumunuz Kahramanmaraş’ın Stadyum sorunu var. Gençlik ve spor Bakanlığı ile Büyükşehir Belediye aralarında yer değişikliği ile bir proje hazırlamıştı. Hatta daha önce iki defa ihaleye çıktı. Süreci yakından takip eden biriyim. İhalelere giren olmayınca ihaleler düştü. Üzerine 6 Şubat Depremleri de gelince proje askıya alındı” dedi.

 

“BU ŞEHRİN TANITIMI İÇİN SPOR OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

 

Kahramanmaraş’ta Hem İstiklal spor hemde Kahramanmaraşspor’un tanıtım için savaştıklarına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, “İnşallah Stadyum sorunu bizim dönemimizde sona erecek. Şehrimize stadyumu kazandıracağız. Bu şehrin tanıtımı için spor olmazsa olmazımızdır. Bu nedenle Takımların başarılı olabilmesi taraftarın takımı ateşlemesi için ihtiyaç olan stadyumu şehrimize kazandıracağız. Şehrin Moral’e ve motivasyona ihtiyacı var. Bu bağlamda Futbol kulüplerimiz için stadyuma ihtiyaç var ve biran evvel harekete geçmek lazım. Bu bağlamda şehrin takımlarının stadyum ihtiyacını gidermek için sporsever biri olarak biran önce stadyumu yapacağız. Gerek istiklal spor olsun, gerek Kahramanmaraşspor olsun başarılı bir sezon geçirmesi için çalışacağız” ifadelerini kullandı.


yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.