üye ol Şifre Hatırlat
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
takvim 18.11.2014 Sali 01:18
kategoriler GÜNCEL
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 307 Defa Okunmuştur
facebook twitter
KOSGEB YOLSUZLUKLARI NE OLDU
yazı küçükyazı büyük

KOSGEB yolsuzluklarının üzeri mi kapatılmak isteniyor.


Vatandaşlar Gaziantep’te geçmişte meydana gelen bu KOSGEB yolsuzluklarıyla ilgi olarak şu ana kadar neler yapıldığını, nasıl bir gelişme yaşandığını merak ettiklerini belirterek yetkililerden açıklama bekliyorlar.

 

CHP Milletvekili Mehmet Şeker’in meclis gündemine de getirdiği KOSGEB’de yolsuzluk iddiaları ile ilgili hiçbir gelişme yaşanmıyor.

 

Uzun zamandır gündeme gelmeyen dosya ile ilgili ulusal Sabah Gazetesinde yayınlanan paralel oyunu iddiaları yönündeki haber KOSGEB yolsuzluklarının üzeri mi kapatılmak isteniyor dedirtti.

 

KOSGEB’de haksız yere proje desteği alan firmalarla ilgili yolsuzluk iddiaları birkaç yıl önce gündeme gelmiş savcılıkta konuya el koymuştu.

 

KOSGEB çalışanlarının da soruşturmada adı geçtiği çalıntı anket ile maddi destek, reklam alanlarına photoshop’la reklam yapmış gibi göstermek şekli ile yapılan yolsuzluk iddiaları basında gündeme gelmiş, CHP Milletvekili Şeker’de bu konuyu meclis gündemine taşımıştı.

 

Sabah gazetesindeki haberi değerlendiren şehirdeki esnaflar “bu yolsuzluk iddialarının üzeri paralel tartışmaları ile kapatılmak mı isteniyor.

 

Bu iddialar yüzünden gerçek hak sahibi esnaf destek alamadı mağdur oldu. Hakkın yerini bulması için iddiaların üzerine gidilmeli.” Dediler.

 

Bazı grupların KOSGEB’den milyarlarca paraları haksız yere aldıkları iddia edilirken reklam adı altında BİLBORD’ların resmini çekip ve projeler üretip KOSGEB’den teşvik kredisi adı altında aldıkları bu paraları projelere uygun harcamadıkları ve kontrollerinin yapılmadığı iddialar arasındadır.

 

Savcılığa intikal etmiş olup ve vatandaşların merak konusu olarak kamuoyundan neden açıklama yapılmadığını dile getirdiler.

 

Konunun bir an önce açıklığa kavuşturularak kim haklı kim haksız ortaya çıkarılması ve suçsuz insanların zan altında kalmaması bekleniyor.

 

Bu konuda Gaziantep Başsavcımızın bu konu üzerinde takipçisi olması rica edilmektedir.


Etiketler:   Kahramanmaraş    
yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.