üye ol Şifre Hatırlat
MİLLETVEKİLİ ÖZTUNÇ VE BAŞKANLARDAN BAŞKAN YAVAŞ’A ZİYARET
MİLLETVEKİLİ ÖZTUNÇ VE BAŞKANLARDAN BAŞKAN YAVAŞ’A ZİYARET
“HER DAİM GENÇLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”
“HER DAİM GENÇLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”
KILAVUZLU MİLLET BAHÇESİ BAKIMA ALINDI
KILAVUZLU MİLLET BAHÇESİ BAKIMA ALINDI
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
takvim 10.02.2024 Cumartesi 20:38
kategoriler GÜNCEL
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 218 Defa Okunmuştur
facebook twitter
BAŞKAN NARLI KURTULUŞUN 104. YILDÖNÜMÜMÜ DOLASIYLA MESAJ YAYIMLADI
yazı küçükyazı büyük

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Başkan Narlı:  Tüm Kahramanmaraş halkının bir 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’na daha ulaşmanın haklı gururunu, onurunu ve sevincini yaşadığını belirterek,  “Aziz milletimiz şanlı tarih boyunca vatanına, bağımsızlığına, milli ve dini değerlerine büyük bir aşkla bağlanmış, onlara yönelen her türlü tehdidi varını yoğunu ortaya koyarak bertaraf etmeyi vazife bilmiştir. İşte bundan 104 yıl önce inandığı değerler ve bağımsızlığı tehdit edilen Maraşlı, dillere destan bir mücadele ortaya koymuş, gösterdiği kahramanlıkla, işgal altındaki tüm Anadolu’ya cesaret aşılamıştır” dedi.

 

Türk Milli Mücadelesinin Maraş’tan başladığını belirten Başkan Narlı, “Maraş,  istiklal meşalesinin yakıldığı yerdir. 21 Ocak 1920 tarihinde başlayan ve 22 gün süren mücadelede vatan sevgisini her şeyin üzerinde tutan, istiklali temel yaşam felsefesi haline getiren kahraman ecdadımız kan vererek, can vererek kentimizi işgalden kurtardılar ve 12 Şubat gününü bizler için bayram yaptılar. Bizler de bu toprakların nasıl ne şartlarda kazanıldığını bilerek, ecdadın bu birlik ve beraberlik ruhunu daim kılmalıyız. Onların kararlılığı ve vatan savunmasındaki asil duruşu bizlere örnek olmalıdır. Bütün bunları bir emanet bilmeli ve emaneti yücelterek korumayı kendimize ilke edinmeliyiz. Bu duygularla, milli mücadelemizin kahraman şehitlerini ve ebediyete intikal etmiş gazilerini ve 6 Şubat deprem şehitlerini minnet ve şükranla anıyor, tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümünü kutluyorum.”


yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.