üye ol Şifre Hatırlat
BAŞKAN KARA RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
BAŞKAN KARA RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
BAŞKAN KUYBU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN KUYBU’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN AKPINAR'DAN ÇALIŞANLARA BAYRAM HEDİYESİ
BAŞKAN AKPINAR'DAN ÇALIŞANLARA BAYRAM HEDİYESİ
DULKADİROĞLU’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
DULKADİROĞLU’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
takvim 06.09.2015 Pazar 12:35
kategoriler SPOR
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 350 Defa Okunmuştur
facebook twitter
ESKİ FUTBOLCULARA ÖFKE
yazı küçükyazı büyük

Kahramanmaraş Spor Zafer Özden, Aytaç Deniz, Akın Açık ve Engin Kalender’e Öfkeli…


Spor Toto 2. lig ekibi Kahramanmaraş Spor'da büyük bir kriz atlatıldı. Kahramanmaraşsporlu eski futbolculardan Zafer Özden, Aytaç Deniz, Akın Açık ve Engin Kalender kulübe son gün transfer yasağı getirttiler. Lisans işlemleri için giden bütün oyuncuların lisans işlemleri durduruldu. Krize el atan Başkan Fatih Mehmet Ceyhan, bu oyuncularla teker teker görüştü ve 380 bin liralık alacaklarının transfer yasağı getirdiğini öğrendiğini ve oyunculardan alacaklarının faizlerinde indirim yapılmasını talep etti.

 

Oyuncular alacaklarının ana parasının faizleriyle birlikte ödenmesini aksi halde transfer yasağının asla kaldırılamayacağını ifade ettiler.

 

TRANSFER YAPILMASA DA…

 

Oyunculara meblağın çok yüksek olduğu ve bu sebeple de faizlerinden indirim yapılaması gerektiği anapara alacaklarının ise kendilerine hemen ödeneceği iletilmesine rağmen hiç bir şekilde faizlerinden vazgeçilmeyeceği ve transfer yasağının kalkmasına asla izin vermeyecekleri söyleyen oyuncuların Kahramanmaraşspor transfer yapamasa da vazgeçmeyecekleri iletildi.

 

Başkan Fatih Mehmet Ceyhan'ın oyuncularla yaptığı görüşmeler sonrasında faizleriyle birlikte alacaklarını tamamen tahsil edeceklerini iletmelerinin ardından yaklaşık 400 bin liralık bir ödeme ayarlayarak Türkiye Futbol Federasyonuna yatırdığı ve son gün transfer yasağının kaldırıldığı öğrenildi.

 

FATİH CEYHAN'A BÜYÜK VEFASIZLIK

 

Kahramanmaraşspor'un şampiyonluğa oynadığı 2012-2013 futbol sezonunda dönemin yönetiminde hiç para alamadıkları için o dönem dışarıdan takıma sırf şampiyon olsun diye destek veren Fatih Mehmet Ceyhan, ismi geçen oyunculara yaklaşık 350 bin liralık kaynak sağlamıştı. Buna rağmen her fırsatta kulübün borçlarını ödemek için çaba gösteren Fatih Ceyhan'a karşı büyük bir yanlış yapıldı. Kulübü neredeyse ligden düşürme derecesine kadar ilerleyen bu oyuncuların yaptığı vefasızlık Kahramanmaraşspor taraftarları tarafından da büyük bir öfke ile karşılandı.


yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.