üye ol Şifre Hatırlat
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
BAŞKAN ATAKAN ÜYESİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR
BAŞKAN ATAKAN ÜYESİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR
takvim 06.09.2015 Pazar 11:31
kategoriler GÜNCEL
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 332 Defa Okunmuştur
facebook twitter
DERE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI
yazı küçükyazı büyük

Mehmet Dere, milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti Kahramanmaraş il başkanlığına müracaat etti.


 

  Resmi müracaatının ardından basına açıklama yapan Mehmet Dere geçmişte görev aldığı kurumları ve faaliyetlerini anlattı.

 

Dere şöyle konuştu: “Kahramanmaraş merkezinde yaşayan bir kardeşiniz olarak 1989 yılından 1997 yılına kadar Kahramanmaraş Belediyesi Gelir İşleri Müdürlüğü yaparken aynı zamanda Kahramanmaraş'ta birçok sosyal kültürel faaliyetlerin içinde bulundum. Bu maksatla varlıkları ile iftihar ettiğim arkadaşlarım ve ben Milli Gençlik Vakfı ekibini oluşturduk. 1997 yılına kadar birçok hayırlı hizmete vakfımız damgasını vurdu.”

 

REFORMLAR GERÇEKLEŞTİRDİK

 

SGK’NIN gelir gider bütçesinde açık verdiğini, verdiği açığı Türkiye bütçesinden karşıladığını belirten Dere, bu sorunun çözümü için geçmişte çalışma yaptıklarını ifade etti. “ Bu kurumda gelir giderinin dönüştürülebilir bir yapıya kavuşturulması için Kahramanmaraş Sütçü imam üniversitesinde Türkiye’de ilk defa 4 yıllık lisans düzeyinde Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik bölümünü açtırdık. Bu bölümün açılması ileriki yıllarda sosyal güvenlik yapımızı daha sağlam bir yapıya dönüştürülmesi içindi, bize destek veren üniversitemize vekillerimize STK’larımıza basınımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

 

Ekonomide, sağlıkta, sosyal güvenlikte, reformlar gerçekleştirilip Büyük Türkiye yeniden kurulmaya çalışılırken elbette dış düşmanlarımız ve yandaşları bu milletin önünü kesmeye çalışacaklardır. Bu gün ülkemiz üzerinde hain dış mihraklarca sergilenen senaryolar Güçlü Büyük Türkiye’nin önünün kesilmesi savaşıdır. Bu cennet vatanımızda meydana getirilmeye çalışılan kaos ortamından yüce Türk Milletinin basireti ve feraseti sayesinde elbette kurtulacağız. İşte bu seçim böyle bir dönemde yapılmaktadır; Bu seçim de Senlik Benlik kavgalarının yapılacağı gün değildir” Dere “Bu seçim bir olmanın, iri olmanın, diri olmanın büyük, güçlü Türkiye’nin kurulmasının seçimidir.” sözleriyle konuşmasına son verdİ


yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.