üye ol Şifre Hatırlat
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
SANKO PARK 23 NİSAN’A ÖZEL ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
Kahramanmaraş Dikkat! Yeni Ücretler Açıklandı…
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
AHMET SİNAN GÖKŞEN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
Kahramanmaraş’ta Mücbir Sebep Uzatıldı
takvim 10.02.2024 Cumartesi 11:53
kategoriler SPOR
okuma sayısı Bu Habere 0 Yorum Yapıldı
ziyaret sayısı Bu Haber 169 Defa Okunmuştur
facebook twitter
YENİ ADEMLER, KÜRŞADLAR, YAKUPLAR, ÖZGELER YETİŞECEK
yazı küçükyazı büyük

Kahramanmaraş İl Hakem Kurulu tarafından futbol aday hakem kursu gerçekleştirildi.


12-15 Ocak tarihlerinde Kahramanmaraş’ta düzenlenen futbol aday hakem kursu oyun kuralları eğitimi ve saha çalışmalarıyla tamamlandı.

 

İl Hakem Kurulu tarafından başlatılan ve 3 gün boyunca devam eden futbol aday hakem kursuna 70’in üzerinde başvuru yapıldı.

 

3 gün süren Aday Hakem kursunun 1 günü Toplantı Salonunda futbol oyun kuralları ve 2 günde Merkez Spor Kompleksinde saha uygulaması yapıldı. İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Aytemiz, kurul üyesi Barış Bayhan, hakemler Furkan Sarıoğlan, Ayşe Bişkin ve Dernek Başkanı Veli Ünlü katılarak hakem adaylarını yakından takip ettiler.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İL Hakem Kurulu Başkanı Ali Aytemiz, Başarılı bir sezon geçirmek için herkesin elinden geleni yapacağına inandığını 2023-2024 Futbol sezonunun şahsım ve yönetim kurulum adına hakem ve gözlemcilerime başarı ve sağlık getirmesini temenni ediyorum diyerek, “Kahramanmaraş hakem ve gözlemcilerimize hizmet etmekten, büyük onur ve şeref duyuyoruz. Biz sizlere hiçbir menfaat hiçbir bedel ve hiçbir karşılık beklemeden hizmet ediyoruz. Hedefimiz sizlere daha iyi hizmet etmek. Biz Türk futbolunu ve Kahramanmaraş futbolunun önderiyiz. Bu bayrağı alıp taşıyacağız. Hakemlik demek spor alanında Adalet dağıtan bir mercidir. Bu bağlamda bizim temsil noktamız çok önemlidir. Bu Bağlamda Hakemlerimizin ve Gözlemcilerimizin Kılık Kıyafeti konusunda tertip düzen noktasında çok dikkat ediyoruz ve gerektiği yerde uyarılarda bulunarak Kılık Kıyafetlerimizin düzgün olmasına çok dikkat ediyoruz. Şehrimize yeni hakem kazandırmak için 12-15 Ocak tarihlerinde Kurslarımız oldu ve Aday Hakemlerimize eğitimler verdik. Malumunuz 6 Şubat Depremlerinde Hakem Camiamız büyük yara aldı. Tecrübeli hakemlerimizi kayıp ettik. Onların bizde yerleri çok ayrıdır. Onları unutmayacağız. Hayat devam ediyor ve bugün Kahramanmaraş’ta Futbol Hakemliğinin bayrağını daha ileri taşımak için aday arkadaşlarımız aramıza katılacak. Bizim hedefimiz Yeni Ademler, Kürşadlar, Yakuplar ve Özgeler yetiştirmek olacak” dedi.


yorum yaz
Akyazı Gündem Haberleri GÜNDEM BAŞLIKLARI
Akyazı Anketleri
Anket
()
  • Akyazı Ziyaret Edenler
    Online Ziyaretci
    Maras Tasarım
    Tasarım ve Kodlama:Maras Tasarım.
    Site içerisindeki Tüm Materyanlar Hakkı Saklıdır.